I dag var første ud af tre hele dage i New York. Vi sov ”længe”
efter gårdsdagens rejse, og startede med at besøge et nærliggende supermarked
Mette havde fundet via Google street view hjemmefra. Vi tankede op med
drikkevarer og snacks samt med en af de ting vi forbinder med USA. En billig morgenmads
”æg og bacon burger” der varmes i microovn. Vi har lært dem at kende fra hotellerne
i Florida, og de er faktisk ok. Vi indtog burgerne på hotel værelset og gjorde
os stille og roligt klar til første udflugtsdag. Vi tog fra hotellet ved
frokost tid.

Subwayen som kører lige fra hotellet, køre bl.a. til Times Square på bare 7 min. Så det var der vi startede. (Et af Rasmus’ yndlings steder. Fed stemning og masser af lys og LED skærme osv.)

Vi var ikke de eneste, der havde fået samme ide. Det blev også til første omgang shopping i Forever21 der ligger midt på Times Square. Stor butik, men stadig dedikerede mande og dame omklædnings rum. Rasmus forsøger stadig at forstå hvorfor. Vi besøgte også Tkts billetkontoret for at se hvilke forestillinger der kørte med rabat.

Fra Times Square kan man nemt gå til Rockerfeller center (forbi Radio City Music hall). På vejen prøvede vi en pretzel fra en af de mange SMÅ mad boder. Igen noget vi synes er kendetegnede for New York så nu var det tid til at prøve en. Og den var faktisk rigtig god. Frisk og lun trods temperatur omkring de 3 grader. Foran Rockerfeller Centret står et af hele turens udflugtsmål. Det store juletræ. I Danmark (eller i hvert fald i Hatting) mest kendt fra Alene Hjemme 2 filmen, de viser hvert år i tv. (og som vi troligt ser hvert år) Det var begyndt og sne og blæse lidt så vi besluttede at tage subway’en til et af turens andet planlagte mål: B&H.

B&H er en KÆMPE elektronik og foto butik (se ”ny.kker.dk” for flere detaljer). På indkøbs listen stod Noise cancelling hovedtelefoner (til store øre, og her er der ikke tale om Mettes), ekstern flash til Rasmus’ kamera samt kikkert. Derud over impulskøbte Mette et nyt kamera: Nikon coolpix 9300 (lomme kamera med: 16Mp, 18x zoom, 7fps, GPS osv.) Pris under 700 DKK…

Aftensmaden indtog vi på den nærliggende diner Tic Tock, vi har besøgt tidligere. Autentisk amerikansk (i vores øjne) med bl.a. klassiske burgere på menu’en. Sidst vi besøgte den lykkedes det Rasmus at bestille en vegetar burger (han glemmer fra nu af aldrig hvad Portobello er) så det var tid til revance, med en mad kød i denne gang.

Her efter var energien igen brugt, så turen gik tilbage mod hotellet, hvor vi bestilte ”visitor pass” til 9/11 memorial til næste dag inden vi sov.